Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πανευρωπαϊκά ψηφίσματα!

Πανευρωπαϊκό ψήφισμα: ΟΧΙ στη λιτότητα

Προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ και τους εκπροσώπους της Τρόικας:
Ως πολίτες της Ευρώπης, σας καλούμε να σταματήσετε την επιβολή μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα και να ορίσετε διάσκεψη για την αναδιάρθρωση και διαγραφή του ελληνικού χρέους. Η λιτότητα έχει αποτύχει να δώσει λύση στο πρόβλημα του χρέους και έχει γονατίσει τους πιο αδύναμους πολίτες. Ζητάμε να αλλάξετε στάση και να βάλετε τους ανθρώπους πάνω από τις τράπεζες.


Γερμανοί πολίτες στο πλευρό της Ελλάδας

Προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Άντζελα Μέρκελ και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:
Ως Έλληνες και Γερμανοί πολίτες σας ζητάμε να δείξετε αλληλεγγύη και να δώσετε ένα τέλος στο μαρτύριο της Ελλάδας. Κα Μέρκελ σας καλούμε να στηρίξετε την Ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση, να προσφέρει αξιοπρεπή περίθαλψη σε όλους τους πολίτες και καλή εκπαίδευση σε κάθε παιδί. Κ. Τσίπρα, σας ζητάμε να σχεδιάσετε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την πάταξη της διαφθοράς, να φορολογήσετε τους ολιγάρχες και να φέρετε ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνους που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνεργαστείτε για να δώσετε λύση σε αυτή την κρίση.

Παρακαλώ διαδώστε τα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου