Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Ελληνίδες και Έλληνες βουλευτές . Στην αυριανή κατ’ αρχήν ψηφοφορία για την έγκριση της νέας ταπεινωτικής και επαίσχυντης συμφωνίας, λάβετε πολύ σοβαρά τα παρακάτω:

Α. Το συντριπτικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού της 5/7/2015, αφορούσε σε δέσμη μέτρων κατά πολύ ηπιότερων από αυτά που καλείστε να υπερψηφίσετε. Και στην αίολη ρητορική του τύπου ‘’το όχι δεν συνιστά εντολή ρήξης’’ με τους Εταίρους, η αβίαστη απάντηση είναι , ότι ακόμα κι αν αυτό ισχύει, δεν είναι σε καμία περίπτωση εντολή για την χειρότερη μνημονιακή συμφωνία στην ιστορία του τόπου.
Β.Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, παρακολουθώντας άφωνη, τους αδίστακτους εκπροσώπους του τέταρτου Ράιχ-και μην βρεθεί έστω και ένας από εσάς να διαμαρτυρηθεί για τον όρο-να προτείνουν ανερυθρίαστα την πενταετή έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη η να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα την παράδοσή της, συνειδητοποίησε ότι αυτό που είχαν στο μυαλό τους σχετικά με την Ευρώπη, απέχει παρασάγγας από αυτό το αποκρουστικό συνονθύλευμα της Γερμανικής ηγεμονίας και των λακέδων της.
Γ. Δεν μπορεί κανείς από εσάς να ισχυριστεί ότι το υπό ψήφιση μνημόνιο έχει προοπτικές και πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους, καθώς υπάρχουν σχετικά γενικολογίες και όροι που παραπέμπουν στο ανέφικτο.
Δ. Το νέο μνημόνιο αποτελεί την κορυφαία πράξη παράδοσης, της Εθνικής κυριαρχίας, του Εθνικού πλούτου και αμέσως μετά και του ιδιωτικού καθώς και το τέλος της ίδιας της Δημοκρατίας και του δικαιώματος του λαού να αποφασίζει για την ίδια του την ζωή. 
Μπροστά σας έχετε ένα σταυροδρόμι και με την ψήφο σας θα επηρεάσετε την τύχη των παρουσών γενών καθώς και των μελλοντικών. Το να ψηφίσετε όχι, δεν είναι εύκολη απόφαση. Θα οδηγήσει την χώρα σε περιπέτεια, από την οποία όμως είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα του Ελληνικού λαού να ξεπεράσει και με απώλειες αν χρειαστεί. Και ταυτόχρονα θα στείλετε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως αυτή η χώρα δεν παραδίνεται ποτέ. Ένα μήνυμα που κανείς δεν θα μπορέσει να αγνοήσει.
Αν ψηφίσετε ναι, ανοίγετε Κερκόπορτες , παραδίδετε αμαχητί Θερμοπύλες και προχωρείτε στην πιο ατιμωτική και ιταμή παράδοση, την οποία ψευδεπίγραφα βαπτίζετε ως σωτηρία η ως έντιμη συμφωνία. Μόνο που ο λαός, ύστερα από το έργο τρόμου που παρακολούθησε, κατάλαβε πως η όποια συμφωνία με αυτό το μόρφωμα της ‘’Ευρώπης ΑΕ’’, οδηγεί στην πλήρη υποταγή και αποικιοποίηση. Πόσο ακόμα νομίζετε ο λαός θα μένει αδρανής και για πόσο ακόμα θα υποκύπτει στην άθλια προπαγάνδα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται, η ιστορία όμως διδάσκει. Ζέρβας και Βελουχιώτης, δρώντας από κοινού ανατίναξαν την γέφυρα του Γοργοπόταμου. Στο χέρι σας η Εθνική ενότητα η ο Εθνικός διχασμός.
Εμπρός, γράψτε ιστορία. Φύγετε από τα έδρανα κι ελάτε δίπλα στον λαό. Κάντε το μυριόστομο ΟΧΙ να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου.
Η ψηφίστε ναι και ανοίξτε την πύλη της κόλασης. Μόνο που μαζί με τον λαό θα ρουφήξει κι εσάς 
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου