Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Τι σκατά να ψηφίσω;

Δεν με πείθει κανένας! Ειλικρινά!


ΠΑ.ΣΟ.Κ. & ΝΔ
Οι γνωστές σκατόφατσες των κομμάτων που κυβέρνησαν για ολόκληρες δεκαετίες, ενώ θα έπρεπε να αποσυρθούν από την πολιτική σκηνή της χώρας, θρασύτατα παρελαύνουν στα κανάλια, ζητώντας την ψήφο μας, τρομοκρατώντας και προπαγανδίζοντας, τις γνωστές τακτικές δηλαδή, επίτευξης των πραγματικών τους σχεδίων, κατά του λαού.
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μια απόδειξη πως οι πολλές συνιστώσες, δεν κάνουν ποτέ καλό σε ένα κόμμα! Το κόμμα που φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς, με τον εαυτό του, παίζει τον ρόλο του άλλοτε ισχυρού Πασόκ, που υποτίθεται θα έφερνε την αλλαγή στην χώρα! Εντωμεταξύ, στα κανάλια μας πασάρουν τον Τσίπρα, ως τον νέο πρωθυπουργό, χωρίς να έχει εκλεγεί!!! Επίσης το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το αντιμετωπίζουν με αριστερή αλληλεγγύη, σε λάθος εποχές όμως! Χάνουν επίσης στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως για παράδειγμα το θέμα των Σκοπίων.
Ποτάμι
Ο γνωστός βαλτός δημοσιογράφος - ψωνάρα του Mega Channel, που μπήκε στο παιχνίδι για να αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο την πολιτική κατάσταση της χώρας, έναν ρόλο που έπαιξε και η επίσης βαλτή Χ.Α.
Κίνημα
Η επιστροφή του ΓΑΠ! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Μόνο σε αυτή τη χώρα θα μπορούσε να συμβεί!
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ο Καμένος το έχει κάψει… κυριολεκτικά! Ναι παλικάρι μου έχεις δίκιο… μας ψεκάζουν!
Δημοκρατική Αριστερά & Πράσινοι
Ο γνωστός κωλοτούμπας, ο Καρατζαφέρης της αριστεράς, που προσπαθεί να μην χαθεί, συνυπάρχει πλέον μαζί με τους επίσης χαμένους, γνωστούς υποστηρικτές των Σκοπίων.
ΚΚΕ
Το συντηρητικό φιλοσταλινικό κόμμα της αριστεράς, με τον ξύλινο βαρετό λόγο του, που αναβλύζει από στάσιμα νερά, και ζει σε άλλες εποχές! Θα μπορούσε να προσφέρει κάτι, και να έχει αξιοπρεπέστατα ποσοστά στις εκλογές, και όχι τους ίδιους κολλημένους οπαδούς του, που τα ξέρουν όλα, ενώ οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε τίποτα! Επίσης έκλεισε πολλές δουλειές, με τους δήθεν αγώνες του υπέρ του εργάτη. Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα όργανο του συστήματος!
Χ.Α.
Οι Ναζί ευδοκιμούν όπου υπάρχει πολιτική αστάθεια, τρομοκρατία, και οργή χωρίς λογική, ενώ προσελκύουν άτομα κυρίως αμόρφωτα και απολίτιστα. Οι δολοφόνοι αυτοί. αντί να είναι ένα κόμμα ακροδεξιό όπως τα συντηρητικά κόμματα των Ευρώ-σκεπτικιστών της Ε.Ε., πήρε ψήφους λόγω της οργής του λαού, ενώ εκείνοι που τους ανέβασαν, μέσω των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, δεν θέλουν πλέον να τους βλέπουν!
ΛΑ.Ο.Σ.
Το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που μπήκε στη βουλή, και προετοίμασε τον κόσμο για να μπει η Χ.Α. στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Όλοι αυτοί, θέλουν να τους ψηφίσουμε! Για να αποδείξουμε πως αυτή η χώρα, κυβερνάται από ένα Δημοκρατικό πολίτευμα! Στα χαρτιά πάντα! Λάβετε υπόψη σας, πως ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κατάρρευσης, έχει καταργηθεί το Σύνταγμα του κράτους, το οποίο είναι δίκαιο, και θα έπρεπε να εφαρμόζεται!

Τι φοβάμαι περισσότερο αν κυβερνήσουν οι ίδιοι;
Πως θα γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση στην χώρα, έτσι απλά!Όλα τα δεινά που έφερε η οικονομική κρίση των τραπεζών, θα πολλαπλασιαστούν, σε βαθμό να μην πιστεύουμε πλέον πως ζούμε σε μια χώρα που είναι μέλος της Ε.Ε.!

Τι φοβάμαι περισσότερο αν κυβερνήσει τελικά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α;
Την ανικανότητά τους στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την εξωτερική πολιτική (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία,) και στις αποφάσεις που θα πάρουν για να αντιμετωπιστεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης, νομιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους! Ακόμη χειρότερα, πιστεύω πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας, και βέβαια πως θα κάνουν τα πάντα για να υλοποιηθεί η ήδη αποφασισμένη κατασκευή Τζαμιού στην Αθήνα, σε αυτή την περίοδο που οι πληρωμένοι από τους Αμερικάνους Τζιχαντιστές, εισβάλουν στην Ευρώπη! Η αριστερά ίσως γίνει το καταλληλότερο μέσο, για μια ηπιότερη επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων, μετατρέποντας τη σε μαριονέτα στα χέρια της παγκοσμιοποίησης!

Μπορεί να λέμε ότι κοιμόμαστε στη χώρα μας, και πως ο λαός αυτός είναι αμόρφωτος και ακατάλληλος για να ζητήσει με αξιοπρέπεια, την εφαρμογή του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης δεν πάνε πίσω! Αυξάνεται η τρομοκρατία των οπισθοδρομικών υπανθρώπων, πολέμιων του δυτικού πολιτισμού, των Τζιχαντιστών εννοώ, καθώς επίσης και τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων, σε ανησυχητικό βαθμό! Ξεχάσαμε κιόλας τον δολοφόνο δεκάδων ανθρώπων στην Νορβηγία το καλοκαίρι του 2012; Εγώ προσωπικά όχι! Ο Anders Behring Breivik ήταν ο πρώτος ακροδεξιός δολοφόνος, και ίσως ακολουθήσουν τις πράξεις του και άλλοι, περισσότερο οργανωμένοι, σε ομάδες μίσους κατά των αλλόθρησκων λαθρομεταναστών και μη!Ίσως με την ολοένα και περισσότερη έλευση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, υπάρξουν και άλλοι δολοφόνοι!



Συγχαρητήρια ανθρωπότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου