Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η επόμενη ημέρα των εκλογών δημιουργεί αγανάκτηση!

Με αποχή τουλάχιστον 40%, οι βουλευτικές εκλογές έδωσαν τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε, τα οποία μπορεί μεν να είναι ικανοποιητικά ως προς την πτώση του δικομματισμού, αλλά τα ευτράπελα δεν μπορούσαν να λείπουν. Το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Μιχαλολιάκου, γενικού γραμματέα (κάτι μου θυμίζει!) της χρυσής αυγής, για το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι απολύτως φασιστικό, και θυμίζει έντονα άλλες εποχές που θα έπρεπε να ξεχαστούν, μήπως και η ανθρωπότητα πάει επιτέλους μπροστά. Ήθελα να ήξερα, πως θα αντιδρούσε, αν έβγαινε κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης!!! Ορισμένοι βέβαια χαίρονται με αυτόν τον ανεκδιήγητο τρόπο, που αντιμετώπισε αυτός και η φατρία του, τους δημοσιογράφους, αλλά θέλω να τους επισημάνω, πως αυτή η στάση του, είναι προσβλητική για το ανθρώπινο είδος! Ξέρω, τα ΜΜΕ θέλησαν να φιμώσουν το κόμμα του, για ευνόητους λόγους, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος και οι νεοναζί οπαδοί του. Γνωρίζω καλά πως αυτό που ζούμε πλέον δεν είναι δημοκρατία, αλλά το να επιβαρύνεις περισσότερο το πολιτικό σύστημα, βγαίνοντας εκτός εαυτού (στην περίπτωση που υπάρχει εαυτός!) όχι μόνο δεν βοηθάς την κατάσταση, αλλά υπηρετείς το σύστημα περισσότερο από όσο νομίζεις! Δηλαδή οι πολίτες αποσυντονίζονται από τα πραγματικά τους, πάμπολλα προβλήματα, και δίνουν σημασία σε ανθρώπους όπως αυτόν! Ακόμη και που γράφω για αυτόν, απλώς σπαταλάω το χρόνο μου! Αλλά όπως ήδη γνωρίζετε, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι, για την άνοδο ενός ρατσιστικού κινήματος! Αν το κράτος προστάτευε τους πολίτες του, από τους λαθρομετανάστες, και δεν ήταν ένα ξέφραγο αμπέλι, δεν υπήρχε περίπτωση, ένα κόμμα όπως αυτό, να έμπαινε στη βουλή!
          Ακόμη ένα ευτράπελο της σημερινής ημέρας, είναι η ‘’δυσκολία’’ των πολιτικών αρχηγών, να συνεννοηθούν, ώστε να προκύψει μια κυβέρνηση συνεργασίας, για να μην μείνει η χώρα ακυβέρνητη, στο έλεος των τοκογλύφων της. Είμαι πλέον σίγουρος, πως κανείς τους, δεν θέλει να πάρει την ευθύνη, για τα προσυμφωνημένα μέτρα του Ιουνίου! Πως κανείς δεν επιθυμεί πραγματικά, να σωθεί η χώρα και οι πολίτες της! Και από αυτές τις εκλογές, τα αφτιά μας βουίζουν, μόνο λόγια, λόγια, λόγια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου