Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Χθες ο εργοδότης μου, πλήρωσε κανονικά το προσωπικό με μετρητά μέχρι και το τελευταίο λεπτό! Μπράβο του που αντιστέκεται ακόμα στις τράπεζες! Εργάζομαι σε Ελληνική εταιρεία Super Market, με τουλάχιστον 12.000 εργαζόμενους, και ήταν μια κίνηση που ακόμη και οι παλιότεροι εργάτες δεν την περίμεναν!

Αυτούς που σιχαίνομαι όμως στον χώρο της εργασίας μου για το δημοψήφισμα της Κυριακής είναι οι δοσίλογοι! Φοβισμένα ανθρωπάκια που γλύφουν τα στελέχη της εταιρίας και η ζωή τους είναι η καλοπέραση εις βάρος των υπολοίπων! Τεμπέληδες που για να πείσουν τους άλλους πως δουλεύουν, κινούνται μονάχα όταν βρίσκονται μπροστά τους ο υποδιευθυντής ή ο διευθυντής του καταστήματος, και πάντα μιλάνε φωναχτά σε οποιαδήποτε δουλειά τους ανατεθεί, για να δείξουν δήθεν υπερβάλλοντα ζήλο!
Φοβισμένα ανθρωπάκια, που αποκαλούν πάντα τον εργοδότη τους αφεντικό, και σου έρχεται να τους στραγγαλίσεις για να απαλλαχτείς από την κακοήθειά τους! Μάλιστα ένας εξ αυτών, μου είπε πως έπρεπε να σεβόμαστε το αφεντικό μας, και να μην ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δεν είμαι με την κυβέρνηση, δεν τους ψήφισα, αλλά και το να σκύβεις το κεφάλι είναι ταπεινωτικό! Όποιος έχει τόση αξιοπρέπεια που θεωρεί τον εαυτό του δούλο ας σκύψει για ακόμη μια φορά το κεφάλι. Ίσως το ΟΧΙ την Κυριακή, να κρίνει τις τύχες των λαών του νότου, που βρίσκονται σε επίσης άθλια οικονομική κατάσταση! Ίσως οι δανειστές φοβούνται πως θα ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι, γι’ αυτό θέλουν οπωσδήποτε το ΝΑΙ.

Πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν επιτέλους τη σημασία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, για να μπορούμε να ψηφίσουμε σωστά, χωρίς να πέσουμε σε μια παγίδα άθελά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου