Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Τροφή για σκέψη!

Άν δεν είμαστε σκεπτικιστές μπροστά σε όσους έχουν εξουσία, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Carl Sagan Αστρονόμος/Αστροφυσικός

Σκεφτείτε το εξής: Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι Χριστιανοί σωστά; Και ποιος μου λέει εμένα, πως όσα συμβαίνουν προσπαθούν να τα περάσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζουν τα γεγονότα επίτηδες όπως περιγράφονται στην Αγία γραφή, ούτως ώστε να κόψουν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να περάσει τελικά το δικό τους, από τον διχασμό που θα έχουν δημιουργήσει, και την συναισθηματική επιρροή που θα έχουν στα πλήθη, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως η συναισθηματική φόρτιση καταργεί την υγιή λογική, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι από μόνοι τους να χάνουν το δίκιο τους, και τελικά να βγαίνουν κερδισμένοι οι έχοντες εξουσία!
        Οι Χριστιανοί αντί να πιστεύουν στο Θεό τους, φοβούνται όπως φαίνεται περισσότερο το διάβολο, με τραγελαφικά αποτελέσματα! Οι έχοντες εξουσία το γνωρίζουν αυτό! Δεν επέλεξαν τυχαία αυτά τα ευαγγέλια, από όσα υπήρχαν τότε, ούτε αυτές τις και καλά προφητείες! Υπάρχει ακόμη η ''προφητεία'' πως όσο και να φαίνονται γελοίοι οι Χριστιανοί με τη συμπεριφορά τους μπροστά στους άπιστους, θα πρέπει να αντέξουν τη γελοιοποίηση τους, και να συνεχίσουν να ακολουθούν το Χριστό, ώσπου κάποια στιγμή θα δικαιωθούν από το Θεό, για την ταλαιπωρία που θα έχουν υποστεί! Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι ακριβώς μιλάω αυτή τη στιγμή; Όλα είναι προσεκτικά μελετημένα, τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη! Ο συναισθηματικά φορτισμένος πιστός, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί λογικά! Μην βάζουμε τη θηλιά οι ίδιοι στο λαιμό μας λοιπόν! Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε, είναι το να μην δεχτούμε τα όσα αποφασίζουν για εμάς, ούτε όμως και να αντιδράσουμε συνεπαρμένοι από τα συναισθήματα μας! Άλλο η θρησκεία, άλλο η θρησκοληψία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου